sobota, czerwca 25, 2022

Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym

Pyszna, letnia pasta twarogowa z dodatkiem ogórków kiszonych i rzodkiewek. 
Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym

Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym - składniki:

  • 250 g twarogu półtłustego
  • 3 ogórki kiszone
  • 5 rzodkiewek
  • 0,5 pęczka koperku
  • 3 łyżki śmietany 18%
  • sól i pieprz

Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym - przepis:

  • Twaróg rozgnieć widelcem i przełóż do miski. 
  • Ogórki i rzodkiewki pokrój w drobną kostkę, dodaj do twarogu. Dodaj również drobno posiekany koperek, śmietanę, sól i pieprz. Wymieszaj.
Smacznego!
Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym

Pasta twarogowa z rzodkiewką i ogórkiem kiszonym

1 komentarz:

  1. Robię podobną tylko bez ogórka. Następnym razem zrobię w tej wersji. :)

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2016 Słodko-słone pichcenie , Blogger